Plus och Max köps i Tjitjing-appen via App Store eller Google Play, och kan därför bara avslutas där. Vi kan inte avsluta prenumerationen åt dig, men det tar bara en minut. Du behöver inte kontakta oss.
Vad som händer när du avslutar
- Planen gäller till slutet av den period du redan betalat för.
- Därefter går ditt konto över till Free. Dina abonnemang och inställningar finns kvar.
- Du kan köpa en plan igen i appen när du vill.
iPhone och iPad
- Öppna Inställningar och tryck på ditt namn högst upp.
- Tryck på Prenumerationer och välj Tjitjing.
- Tryck på Avsluta prenumeration och bekräfta.
Android
- Öppna Google Play och tryck på din profilbild uppe till höger.
- Välj Betalningar och prenumerationer och sedan Prenumerationer.
- Välj Tjitjing och tryck på Avbryt prenumeration.
Vill du radera hela kontot?
Avsluta prenumerationen i butiken först. Att radera kontot hos oss avslutar inte prenumerationen i App Store eller Google Play, så debiteringen fortsätter annars. Så raderar du kontot: Radera konto.
Hittar du inte prenumerationen?
Se till att du är inloggad med samma Apple-konto eller Google-konto som du köpte med. Hör av dig till support@tjitjing.se om det ändå inte fungerar.